Overheid

Conditiemeting van gebouwen is door de overheid al in de jaren zeventig geïntroduceerd om de miljarden euro’s beschikbaar voor stads- en dorpsvernieuwing eerlijk over de grote steden en provincies te kunnen verdelen. Een enorme operatie die succesvol is afgerond: vrijwel alle verpauperde wijken zijn aangepakt.

De overheid is de grootste vastgoedeigenaar van Nederland. Bij zo’n grote jaarlijkse onderhoudsbehoefte met beperkte financiele middelen voor onderhoud is het belangrijk op basis van objectieve informatie keuzes goed te onderbouwen. Via Helix Technisch Advies staan ruime ervaring op het gebied van onderhoudsplanningen, begrotingen, aanbestedingen, bouwbegeleiding en exploitatievraagstukken tot uw beschikking. Onze rol is het ontzorgen en het efficiënt organiseren van onderhoud en beheer.

Grip op onderhoudskosten

Helix Technisch Advies helpt u grip te krijgen op de onderhoudskosten en de organisatie van het onderhoud. Wij bieden u de informatie, instrumenten en ondersteuning die het mogelijk maken om de integrale kosten van het onderhoud te verlagen, de organisatie van het onderhoud te vereenvoudigen en evenwicht te brengen in de kwaliteit, kosten en risico’s van uw vastgoed. Helix Technisch Advies ondersteunt door: