Aanbesteding- & projectbegeleiding

Onderhoud, renovatie en restauratie zijn complexe trajecten waarin veel partijen in verschillende fasen samenwerken. Helix ondersteunt u in elke fase van uw project van initiatieffase tot oplevering. Wij hebben voor elk type project de juiste specialisten met een bouwkundige of installatietechnische achtergrond beschikbaar.

Projectbegeleiding

Projectbegeleding en projectmanagement vergen specifieke kennis. Kennis die soms niet of misschien maar beperkt aanwezig is in uw eigen organisatie. Onze ervaren specialisten kunnen (onderhouds)projecten voor u begeleiden. Dit doen wij op een transparante wijze met een hoge kwaliteit, zodat u altijd zekerheid hebt over het afgesproken werk. Wij streven hiermee naar het volledig ontzorgen van de opdrachtgever.

 

Helix heeft ervaren projectmanagers en technisch adviseurs beschikbaar voor tijdelijke inzet of begeleiding van onderhoudsprojecten, verbouwing, renovaties en planmatig onderhoud. Deze begeleiding kan voor alle stappen in het proces, van initiatieffase tot oplevering.

Meer weten?

Onze adviseurs kunnen u uitgebreid toelichting geven over welke rol Helix kan betekenen bij: