Inspectie, advisering en training onderhoud gebouwen

Duurzaam instandhouden van gebouwen met de kwaliteit en uitstraling die bij uw organisatie past. Helix Technisch Advies is gespecialiseerd in onderhoudsadvies voor gebouwen. Wij voeren conditiemetingen uit, stemmen onderhoud af op uw beleid en stellen MJOP’s op. Dit doen we kostenefficiënt met een minimum aan risico’s. Indien gewenst begeleiden wij uw organisatie bij het tot uitvoer brengen van onderhoudsprojecten.

Helix Technisch Advies begeleidt onderhoudstrajecten en ondersteunt met:

Onze bouwkundige onderhoudspecialisten: van beleid tot uitvoering

Helix Technisch Advies werkt voor conditiemetingen en BOEI-opnamen met gecertificeerde inspecteurs en adviseurs. Wij brengen de technisch toestand van gebouwen in kaart en voegen de benodigde informatie zoals informatie over brandveiligheid en duurzaamheid, toe. Wij zorgen dat alle gebouwinformatie op orde is en getoetst kan worden aan beleidsuitgangspunten. Door inbreng praktische kennis over de uitvoering van onderhoud beperken we risico’s voor onze opdrachtgever. Kennisoverdracht in trainingen en projecten is onze passie en speerpunt in onze dienstverlening.

Onze opdrachtgevers en samenwerkingspartners

Inspecties, advisering en trainingen worden uitgevoerd voor Rijkswaterstaat, Rijksvastgoedbedrijf, Schiphol, Tata Steel, RET, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, commerciële vastgoedeigenaren en installateurs/aannemers. Helix Technies Advies werkt in ontwikkeling, trainingen en projecten samen met NEN, NVDO, Monumentenwacht, Hogeschool Utrecht, ARCADIS en Witteveen+Bos.