Helix team heeft kwartaaloverleg in Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’

Nieuws

Helix team heeft kwartaaloverleg in Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’

Op woensdag 5 september vond het kwartaaloverleg voor het hele team van Helix en Helix Academy weer plaats.
Onder leiding van manager inspecties en projecten Frederik van Oeveren werd samen met adviseur Laura van den Anker geregeld dat het team terecht konden in Nationaal Park ‘De Hoge Veluwe’.
Er werd gekozen voor deze locatie, omdat Laura op dit terrein namens opdrachtgever Rijksvastgoedbedrijf NEN 2767 conditiemetingen uitgevoerd heeft.

Het overleg ving aan met een ontvangst in het Dienstengebouw van Stichting Nationaal Park de Hoge Veluwe.
Vervolgens kreeg het team een rondleiding door het prachtige Sint Hubertus Jachthuis, het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller. Het Jachthuis is ontworpen door de beroemde architect Berlage. Dit is één van de belangrijkste gebouwen van Nederland.
Bovendien is dit een bijzonder project voor Laura. Immers, zij heeft recentelijk een NEN 2767 inspecties voor dit object mogen uitvoeren.

Terug in de vergaderruimte van het Dienstengebouw werd er daarna natuurlijk nog gewerkt en passeerden diverse interne en inhoudelijke presentaties de revue.

Er werd afgesloten met een fietstocht op de welbekende witte fietsen voor een hapje en een drankje in het Parkrestaurant.