Het team van Helix

Menselijk en betrouwbaar

Het team van Helix

Grip krijgen op de gebouwde omgeving in ons adagium. Dit betekent dat de gebouwde omgeving gaat beantwoorden aan alle verwachtingen die we daar met elkaar aan stellen.

Voor ons zijn klantrelaties en kwaliteit van werk het belangrijkste. Die relatie en kwaliteit maken we in samenspraak met u. Vakmanschap en kennis van de sectoren waarin wij werken, gecombineerd met integriteit en een onafhankelijke mening vormen de basis voor de kwaliteit van ons diensten. Er is bij ons veel ruimte voor innovatie en nieuwe initiatieven.

Hier vindt u ons team:

Helix associates

Naast een groeiende groep vaste medewerkers, zetten we ook regelmatig onze associates in. Onze associates zijn specialisten met deskundigheid op eigen gebied, die afhankelijk van uw behoeften kunnen bijdragen aan het onderhoud, de huisvesting of financiering van uw vastgoed. Wanneer deze personen via Helix worden ingezet, werken zij volledig onder de vlag van Helix. Hierdoor bent u verzekerd dat een gedegen organisatie garant staat voor alle praktische en inhoudelijke zaken.