Het team van Helix

Onze adviseurs zijn hoogopgeleide mensen met een technische achtergrond, die met hun vakkennis onze klanten helpen om de juiste keuzes te maken.
Wij werken dagelijks aan uiteenlopende en uitdagende projecten. Kenmerkend voor Helix zijn:

Professionele kennis

Degelijke kennis van ons vak gecombineerd met integriteit en onafhankelijkheid zonder concessies vormen de basis voor de kwaliteit van onze diensten. Dit wordt bereikt door middel van continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden, hoge kwaliteitsstandaarden en regelmatige evaluaties.

Inzicht klant en markt

Ons vakmanschap is gekoppeld aan een brede en diepe kennis van de sectoren waarin onze klanten werken.  Dat stelt ons in staat ontwikkelingen te volgen en te anticiperen op werkbare antwoorden op toekomstige vragen.

Praktijkgericht

Onze adviseurs geven praktische antwoorden. Degelijke kennis gecombineerd met ervaring en creativiteit biedt onze klanten oplossingen met een oog voor de unieke elementen in elke vraagstelling.

Dit vormt de basis voor de kwaliteit van onze diensten en biedt u meerwaarde.

Helix heeft een team van hoogopgeleide professionals in vaste dienst. Daarnaast werkt Helix samen met zelfstandige professionals met specifieke technische kennis. Dit zijn de Helix Associates.