Team

Farid Hidris

Functie: Inspecteur/adviseur

Na mijn studie civiele techniek heb ik werkervaring opgedaan bij zowel ingenieursbureau als in de aannemerij. Gedurende mijn dienstjaren als civiel technisch ingenieur ben ik betrokken geweest bij verschillende projecten voor Rijkswaterstaat, diverse waterschappen en aannemers. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest heeft mijn ondernemersdrang ertoe geleid dat ik besloot het bedrijfsleven achter mij te laten en zelfstandig te gaan ondernemen in telecom. Na ruim drie jaar een eigen onderneming te hebben gehad, heb ik toch de keuze gemaakt om te kiezen voor mijn passie, de bouw.

De combinatie van mijn vooropleiding en ondernemerschap hebben mij zowel persoonlijk als professional weerbaar, daadkrachtig en flexibel gemaakt. Deze kwaliteiten stellen mij in staat om hoge eisen te stellen aan de projecten waaraan ik werk en ook in het vinden van praktische oplossingen.

Voor mijn nieuwe uitdaging ben sinds september 2019 werkzaam bij Helix als inspecteur / adviseur. Hier wil ik zelf verder ontwikkelen en de klant bedienen met mijn kwaliteiten en zal mij met name bezig houden met het inspecteren volgens NEN 2767 Conditiemeting gebouwde omgeving.

Kwalificaties Farid

  • Bachelor Civiele Techniek, Haagse Hogeschool