Team

Jill Kaldenberg

Functie: directiesecretaresse

Nadat ik mijn opleiding als directiesecretaresse behaald had, ben ik gestart in de bouwsector. Inmiddels ben ik in deze sector zes jaar werkzaam geweest als afdelingssecretaresse- en directiesecretaresse. Tevens heb ik naast een fulltime baan mijn HBO diploma als Office Manager behaald via het opleidingsinstituut Schoevers. Daarnaast heb ik verschillende thuisstudies gevolgd om mezelf te blijven ontwikkelen.

Na zes jaar was het tijd voor een volgende stap in mijn loopbaan. Omdat ik mij binnen de techniek- en bouwsector het meest op mijn plek voel, ben ik binnen deze sector op zoek gegaan naar een organisatie waar ik de functie van Office Manager zou kunnen uitvoeren.

Per 1 december 2020 ben ik gestart bij Helix als directiesecretaresse met de verwachting door te kunnen groeien als Office Manager. Ik kijk er naar uit binnen deze organisatie mijn kennis toe te passen en te vergroten. Als directiesecretaresse start ik met ondersteunen van collega’s en tevens het opzetten en uitvoeren van een nieuw marketingplan.

Opleidingen:
• HBO Office Manager, Schoevers
• MBO Directiesecretaresse- en managementassistent,
ROC Mondriaan te Delft
• Medewerker Personeelszaken (MPZ), LOI Leidse Onderwijsinstellingen