Team

Maarten van Vliet

Functie: adviseur

Door de combinatie van een technische vooropleiding en een universitaire vervolgopleiding aangevuld met werkervaring op diverse vastgoedvraagstukken kan ik goed acteren op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ik ben een zelfstandig persoon met goede communicatieve vaardigheden, technische kennis en iemand die zich verschillende werkzaamheden snel eigen maakt.

Ik heb na mijn opleiding architectuur de eerste jaren gewerkt als architect. Na vijf jaar in dit beroep werkzaam te zijn geweest, heb ik de overstap naar onderhoud van de gebouwde omgeving gemaakt. Mijn eerste rol in dit vakgebied was als projectleider planmatig onderhoud binnen de Rijksgebouwendienst (nu Rijkvastgoedbedrijf). De laatste jaren ben ik binnen het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) verantwoordelijk geweest voor de afstemming, uitvoering en implementatie van het COA beleid met de BOEI methodiek.

Inmiddels ben ik werkzaam als adviseur bij Helix, vanwaar ik vastgoedorganisaties adviseer over de inrichting van hun onderhoudsmanagement.

Kwalificaties Maarten

  • Master Architectuur, Technische Universiteit Delft
  • Bouwkunde, Hogeschool Utrecht