Team

Marko van der Lee

Functie: adviseur

Tijdens mijn studie Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam ben ik begonnen op een tekenkamer om inspectietekeningen op te stellen en het op orde krijgen van areaalgegevens van beheerders (Rijkswaterstaat).

Na dit twee jaar te hebben gedaan “naast mijn studie” ben ik vervolgens fulltime gaan werken als inspecteur. Tijdens de eerste twee jaar van mijn fulltime carrière bestonden mijn werkzaamheden uit het uitvoeren van inspecties na nieuwbouw en/of onderhoud/renovatie en het opstellen van beheer- en onderhoudsplannen met meerjarenplanningen (infra). Daarna ben ik in de rol als projectleider gestapt en heb ik mijn kennis uitgebreid met cursussen en middels het uitvoeren van bijzondere projecten (voornamelijk prestatie- en onderhoudscontracten).

Tot halverwege 2015 draaide dit alles om projecten voor Rijkswaterstaat, waarbij in 80% van de gevallen het werk uitgevoerd werd voor grote aannemers. Sinds juni 2015 voer ik dezelfde werkzaamheden uit voor diverse provincies en gemeentes.

Sinds 1 mei 2018 ben ik in dienst bij Helix als technisch adviseur. Ik kijk ernaar uit om binnen deze organisatie mijn kennis voor advisering op het gebied van bouwkunde te vergroten en mijn kennis in de civiele techniek te delen.

Kwalificaties Marko

  • HBO, civiele techniek (tot en met 3e jaar)