Rick Vincenten

Functie: adviseur

Mijn carrière ben ik begonnen als timmerman in de renovatie, restauratie en onderhoud. Daarnaast volgde ik in die periode in de avonduren verschillende opleidingen en trainingen, zoals projectleider ontwerp en adviesbureau, technisch beheerder/opzichter en preventieadviseur PKVW.

Na het timmeren ben ik gaan werken bij een woningcorporatie als assistent opzichter en ben ik doorgegroeid naar planmatig opzichter. Als planmatig opzichter was ik verantwoordelijk voor de grote planmatige projecten aan het woningbezit. In mijn portefeuille zaten o.a. gevels, daken en standleidingen.

Vervolgens heb ik gewerkt bij Heijmans Service Bouw als werkvoorbereider en uitvoerder. In deze functie heb ik verschillende verbouwingsprojecten voor Rijksgebouwendienst begeleid en was ik betrokken bij calculeren van nieuwe projecten en aanbestedingen.

Hierna heb ik gewerkt bij een bouwbedrijf als projectleider waarbij ik in de breedste zin van het woord verantwoordelijk was voor het succes van kleine en middelgrote projecten in de regio Zuid-Holland.

In mijn laatste functie als uitvoerder bij een onderhoudsbedrijf was ik verantwoordelijk voor al het dagelijks- en mutatieonderhoud aan woningen in de regio Leiden voor woningcorporatie Portaal. In deze functie had ik een adviserende rol naar onze opdrachtgever over nieuwbouw, groot onderhoud en projecten en gaf ik leiding aan 15 medewerkers.

Sinds april 2017 ben ik als adviseur in dienst bij Helix waar ik al mijn opgedane praktijkkennis kan gebruiken om opdrachtgevers zo breed mogelijk te ondersteunen. Ik ben ervan overtuigd de klant en haar wensen goed te begrijpen en hierdoor tot een prettige samenwerking te komen.

Kwaliteit, heldere communicatie en een goede relatie tussen klant en opdrachtgever zijn zaken die ik zeer belangrijk vind.

Kwalificaties Rick

  • Projectleider ontwerp- en advies
  • Technisch beheerder/opzichter