Team

Thijs Lammers

Functie: adviseur

Al van jongs af aan houd ik mij bezig met de gebouwde omgeving. Als klein kind was ik al te vinden in de tekenkamer van mijn opa, die tot op late leeftijd het vak van architect uitoefende. Dit heeft mij gedreven een HBO opleiding Bouwkunde te gaan volgen, welke ik in 2014 heb afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik me gespecialiseerd op het gebied van Architectuur en Bouwtechniek & Materialen.

Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen op verschillende architectenbureaus, waar ik veel ervaring heb opgedaan. Zo assisteerde ik onder andere bij het ontwerpen van driehonderd studentenwoningen en ontwierp ik een gezondheidscentrum met daarboven zorgappartementen en een aantal penthouses. Om mijn kennis te verbreden en mij beter te kunnen verplaatsten in de opdrachtgever, ben ik een minor Real Estate & Makelaardij gaan volgen. Hier is dan ook mijn interesse in onderhoud van vastgoed gewekt en de financiële kant die hiermee gepaard gaat.

Na mijn studie ben ik voor een grote zonnesystemen-leverancier gaan werken. Hier gaf ik bouwkundig advies en bediende ik de midden- en kleinzakelijke markt. Daarnaast begeleidde ik VVE’s en verenigingen in het proces naar de aankoop van zonnepanelen.

De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, gebruik ik nu met veel plezier bij Helix waar ik als adviseur werkzaam ben. Hier houd ik me voornamelijk bezig met het inventariseren van het vastgoed van woningcorporaties. Samen met mijn collega’s ondersteun ik de opdrachtgever in het managen van zijn vastgoed. Hierbij acht ik duidelijke communicatie van groot belang, waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.

 

Kwalificaties

  • Bachelor Bouwkunde, Hogeschool Utrecht
  • Minor: Real Estate Management en Agency, Hogeschool Utrecht