Eibert Wagenaar

Stagiair Helix Technisch Advies (installaties)

Uit de praktijk

Eibert Wagenaar – Stagiair Helix Technisch Advies (installaties)

Toen ik op zoek was naar een stage, in de buurt van Gouda, vond ik verschillende bedrijven in mijn branche. Veel van deze bedrijven zaten in de uitvoerende sector en dit zorgde ervoor dat zij veel overlappende leermogelijkheden aanboden.

Helix daarentegen inspecteert, hierdoor is wat je bij Helix kan leren anders dan wat je bij andere bedrijven kan leren. Doordat Helix bij veel verschillende bedrijven uit verschillende branches inspecteert, zie je over een groot spectrum hoe een pand wordt gebruikt en onderhouden.

Een stage bij Helix is met name interessant voor iedereen die meer kennis wil opdoen op het gebied van bouwkunde en onderhoud! Wanneer je niet inspecteert, dan werk je op kantoor. Dit zorgt voor veel afwisseling en maakt stage lopen bij Helix niet saai.

Op kantoor werk je in een gezellige sfeer met veel aardige collega’s. Na het afronden van mijn stage is door Helix Technisch Advies gevraagd of ik na mijn stage inzetbaar wilde blijven voor toekomstige projecten waar meer mensen op ingezet moeten worden.