Inspecteren

Inspecteren

Onze hoogopgeleide adviseurs en inspecteurs, met passie voor hun vak, helpen u bij diverse vraagstukken die te maken hebben met bijvoorbeeld brandveiligheid, monumenten en/of complexe en duurzame onderhoudsplannen.

Het vakmanschap van onze adviseurs en inspecteurs wordt bereikt door middel van continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden, hoge kwaliteitsstandaarden en evaluaties.

Helix Advies zet ervaren en gecertificeerde (Sertum, Hobéon) inspecteurs in voor alle disciplines. Bekijk onze certificeringen en expertises, waarmee we voldoen aan de VCA** en ISO normen. Helix Technisch Advies heeft als rapporteur intensief meegewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe geïntegreerde norm NEN 2767-1 Conditiemeting gebouwde omgeving. Via onze opleider Helix Academy wordt de NEN 2767 cursus gegeven door onze adviseurs.

Op het gebied van inspecteren hebben wij de volgende expertise:

Inspecties

Brandveiligheid

Beheer en Onderhoud

Verduurzamen

Erfgoed

  • Een team van specialisten is u van dienst op het gebied van o.a. erfgoed, herbestemming, duurzaamheid en onderwijshuisvesting via ons zusterbedrijf Lakerveld Ingenieurs & Architecten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van inspecteren? Bekijk ons dienstenoverzicht.

Dienstenoverzicht