Helix

Leren, inspecteren, adviseren

Over ons

Een unieke aanpak, op maat voor jouw organisatie!

Leren
Kennisoverdracht in trainingen en projecten is onze passie en speerpunt in onze dienstverlening.
Bekijk de website van Helix Academy: www.helixacademy.nl

Inspecteren
In kaart brengen van de technische toestand van gebouwen en toevoegen van benodigde informatie zoals informatie over brandveiligheid en duurzaamheid.

Adviseren
Antwoord geven op vraagstukken van opdrachtgevers om grip op het onderhoud te krijgen.

 

Samen met onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar díe combinatie van dienstverlening die aansluit bij de klantvraag. Soms is dat een opleidingstraject, soms wordt dit gecombineerd met een (beleidsmatig) advies of praktische ondersteuning in inspecties. Een unieke aanpak, op maat voor jouw organisatie! Adviseurs van Helix zijn als docent verbonden aan Helix Academy en beschikbaar voor advies en begeleiding van medewerkers na afloop van een opleidingstraject. Daarnaast werken we met docenten van andere adviesbureaus en zelfstandige, ervaren docenten uit de sector.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via 0182-682349.

 

WVS Consulting

Helix is onderdeel van een groep bedrijven die werken op het platform WVS Consulting.

WVS Consulting regelt de back office faciliteiten, zoals huisvesting, receptie, administratie, IT en boekhouding. Wij zijn ons ervan bewust dat onze organisatie een plaats inneemt in de maatschappij. In de WVS Consulting groep doen we mee aan ontwikkeling en bezoek van hulpprojecten in Afrika.

Logo WVS Consulting