Mission Aviation Fellowship - MAF

MAF

Mission Aviation Fellowship vliegt waar wegen eindigen.” MAF is een organisatie die door middel van zo’n 120 vliegtuigen hulp en hoop in verre landen brengt. De Maf piloten vliegen om ontwikkelingshulp, noodhulp en medische hulp te bieden in de meest afgelegen en armste gebieden. Het is hun missie om het Evangelie naar de moeilijkst bereikbare gebieden te brengen. MAF Nederland werkt hard om deze doelen te realiseren.

Wanneer je het werk van MAF van dichtbij hebt gezien (bijvoorbeeld in Afrika) dan kom je beslist onder de indruk van hun grote en professionele inzet en liefde voor de bevolking die ze dienen.

Helix is al jaren lid van de MAF-business club. Dat lidmaatschap geeft voor medewerkers en relaties de mogelijkheid om met de MAF-organisatie (in Teuge) kennis te maken. Tijdens dat bezoek krijgen collega’s ook de gelegenheid om zelf een vlucht in een MAF-vliegtuig mee te maken. Een ervaring die je niet gauw vergeet.

MISSION AVIATION FELLOWSHIP NEDERLAND

Met 120 MAF-vliegtuigen vliegen we wereldwijd hulp en het Evangelie naar moeilijk bereikbare gebieden. Als MAF Nederland zenden wij piloten, vliegtuigmonteurs, IT-specialisten, leerkrachten en programma managers uit naar onze projecten in 26 landen.
Wij vliegen lokale en internationale organisaties naar gebieden om ontwikkelingshulp, noodhulp, medische hulp en het Evangelie te brengen.

Mission Aviation Fellowship