Johan Smit

Principal consultant
Johan Smit

Johan is principal consultant bij Helix Advies.

Al jaren houd ik mij bezig met het duurzaam in stand houden van vastgoed met passie voor het totale proces van asset- en onderhoudsmanagement vastgoed.

Het fundament van mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan bij een aantal vastgoedbeheerorganisaties. Ik heb mij ontwikkeld van projectleider, procesmanager tot teamleider 'energie- en onderhoudsmanagement' naar principal consultant en ben daarbij ook docent en auteur. Deze ervaring en kennis zet ik in bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe werkwijzen en methodieken, training en advies en in diverse consultancy opdrachten.

Door mijn brede inhoudelijke kennis en praktijk ervaring, ben ik in staat snel in te spelen op de vraag en kan ik op diverse manieren samen met collega’s maatwerk ondersteuning bieden en een specialistische bijdrage leveren. Mijn doel is om samen met collega’s jou als klant concreet op weg te helpen, zodat jij of je organisatie zelf verder kan en concrete doelen realiseert. Een directe en pragmatische aanpak in combinatie met een inspirerende en stimulerende werkwijze, is de basis en de voorwaarde voor het bereiken van het gewenste resultaat. Bij opleidingen, trainingen en masterclasses is mijn inzet er op gericht dat jij als deelnemer een eigen visie ontwikkelt en na afloop beschikt over concrete voorbeelden en handvatten om direct mee aan de slag te gaan. 

Ik ben pas tevreden als we waarde hebben kunnen toevoegen en er verschil is gemaakt!