Wim van Welzen

Algemeen directeur
Wim van Welzen

Wim is algemeen directeur van Helix Advies B.V.

Als werktuigbouwkundige en bedrijfskundige heb ik veel affiniteit met wat organisaties en mensen doen en hoe techniek daarin van toegevoegde waarde kan zijn. Het werkelijk verder helpen van onze relaties met hun vastgoed door middel van onze visie, kennis en ervaring is wat ons drijft in ons dagelijks werk. Het is vaak een dankbare taak om via nauwkeurige communicatie een brug te slaan tussen de vragen en behoeften in de functionele/economische wereld van onze opdrachtgevers en het (bouw)technische domein met (mogelijke) oplossingen.

Ons Helix-team is gedreven om onze relaties te verrassen met betrokkenheid en kwaliteit. Vanwege de brede en diepe ervaring in onze organisatie werken we graag aan projecten die ons uitdagen. Hiernaast delen we onze kennis en ervaring via kennis-sessies, workshops en opleidingen.

De personeelsformatie van Helix groeit gestaag, zowel in aantal als in vakmanschap en daar zijn we blij mee. Er is op het vlak van doelmatig onderhoud van bestaand vastgoed nog een wereld te winnen.