Gemeente Aalsmeer en Amstelveen

Adviseren

Inspecteren

Project

Gemeente Aalsmeer en Amstelveen

Opdrachtgever

Gemeente Aalsmeer en Amstelveen

Categorie

Overheid

Uitvoeringsjaar

2022 -2024

Dienstverlening

NEN 2767 Conditiemeting

Omvang

163 objecten

Locatie

Bekijk op kaart

Helix Advies heeft van de Gemeente Aalsmeer en Amstelveen de opdracht gekregen om inspecties uit te voeren conform NEN 2767 conditiemeting, aan 163 objecten van het gemeentelijk vastgoed. De inspecties worden uitgevoerd voor onder andere monumenten, begraafplaatsen, sportzalen en culturele centra in Amstelveen en Aalsmeer. De totale omvang betreft 250.000 m2 BVO.

NEN 2767 conditiemeting

Vanuit de NEN 2767 conditiemeting zal de huidige staat van alle
bouwkundige onderdelen en installaties in kaart worden gebracht. De bevindingen van de inspecties zullen hierna overzichtelijk verwerkt worden in een rapportage.


Protocollen en scenario’s

Vanuit de uitgevoerde inspecties wordt er een totaalrapport opgesteld met alle bevindingen en eventuele aanbevelingen met betrekking tot herstelmaatregelen. Met de resultaten van de inspecties zal de gemeente een actueel beeld krijgen van de conditie van de 163 objecten. Tevens heeft Helix Advies de opdracht gekregen om voor de gemeente een inspectieprotocol, uitvoeringsjaarplan en onderhoudsscenario’s op te stellen


Ruimte voor onze expertise

De samenwerking met de gemeente Aalsmeer/ Amstelveen verloopt prettig. Helix Advies krijg van de gemeente de alle ruimte om hun expertise in te zetten.  


Projectleider Jan-Willem over het project 

We krijgen van deze opdrachtgever veel vertrouwen, waardoor er een prettige samenwerking is. Uitdagingen in dit project kunnen we transparant met elkaar bespreken, dat werkt fijn samen!