Wie zijn wij

Werken bij Helix betekent groeien in een stabiele werkomgeving!

Bij Helix krijg je de kans om bij te dragen aan een veiligere, duurzamere en mooiere wereld. Samen met zo’n 50 collega’s ga je vanuit jouw expertise werken aan belangrijke thema’s, terwijl wij blijven groeien en jij met ons.

Duurzaamheid, veiligheid, kwaliteit, beheer en onderhoud van de gebouwde omgeving: daar houden wij ons mee bezig. We hechten waarde aan jouw visie en ideeën en stellen het op prijs als je initiatief neemt. Jouw professionele én persoonlijke groei worden ondersteund en gefaciliteerd, en we dagen je uit om er zelf ook alles uit te halen!

Bij Helix geloven we dat je altijd kunt blijven groeien. Het maakt dus niet uit in welke fase van je carrière jij je bevindt. Bij onze eigen Academy kun je opleidingen volgen die jou laten groeien als adviseur, inspecteur of projectleider. En sta je nog aan de start van je carrière? Ook dan investeren we graag in jouw groei met een stageplek of meeloopdag.

Bekijk de mogelijkheden

Wie zijn wij bij Helix?

We zijn een technisch adviesbureau en staan landelijk bekend om onze kwaliteit en eerlijke advies. Dat is wát we zijn, maar wíé we zijn wordt bepaald door de mensen die bij ons werken en het karakter van onze organisatie bepalen.

Het karakter van onze organisatie is uniek en lastig in woorden uit te drukken. Toch is het tekenend dat iedereen zich kan herkennen in een aantal eigenschappen.

Dit zijn onze mensen

Dit is ons karakter

Gericht op groei en ontwikkeling

Werken vanuit vertrouwen

Geborgenheid en stabiliteit

Open en betrokken

Hard werken voor de beste kwaliteit

Serieus als het moet, humor als het kan

Wil jij ook groeien in een stabiele werkomgeving? Kijk dan snel bij onze vacatures in welke rol jij bij kunt dragen aan een veiligere, duurzamere en mooiere wereld.

Naar de vacatures

We blijven groeien!

Groei vinden we belangrijk. We stimuleren elkaar daarom niet alleen te groeien binnen de functie, maar ook op persoonlijk niveau. We doen dus regelmatig activiteiten waarmee we onszelf uitdagen om onder andere onze sociale vaardigheden, weerbaarheid en reflectievermogen te blijven ontwikkelen. Zo versterken we onze samenwerking en verhogen we de kwaliteit van onze diensten. Dat is de manier waarop wij als organisatie willen blijven groeien.