Adviseur Erick Kohl vervult een rol bij de politie-eenheid Limburg

Nieuws

16 feb 2023

Erick Kohl

Onze collega Erick Kohl is in juni 2022 gestart als hoofdmedewerker huisvesting voor de Nationale Politie in Limburg. Deze functie is een onderdeel van de Regionale Facilitaire Services, team Huisvesting & Projecten. In deze functie is Erick mede belast met het beheer van de gebouwen van de politie-eenheid Limburg.

Werkzaamheden voor 35 panden van de politie

Erick zorgt hier voor de uitvoering van een deel van de onderhoudsprojecten planmatig onderhoud en een deel van de huisvestingsopdrachten. Hij zorgt ervoor dat projecten binnen afgesproken kaders en binnen de jaarplanning worden uitgevoerd.

De werkzaamheden worden voor 35 panden van de politie uitgevoerd. Binnen het beheer wordt onder andere het dagelijks onderhoud (preventief onderhoud en storingsonderhoud), planmatig onderhoud en huisvestingsopdrachten uitgevoerd. Erick voert projecten uit vanuit het MJOP (meerjaren onderhoudsplan) en huisvestingsopdrachten. Hij adviseert en ondersteunt de medewerkers Huisvesting op het gebied van het dagelijks onderhoud. Tevens ziet hij toe op een goede uitvoering van het onderhoud door leveranciers.

Inmiddels is Erick ook OTH (Operationeel Toezichthouder) voor de contractleveranciers en installateurs (E&W-werkzaamheden). Hierbij bewaakt hij de processen tussen de betreffende contractpartijen en de Politie. 

Erick Kohl

De werkzaamheden voor deze functie zijn onwijs leuk en bieden veel afwisselingen en uitdagingen.
Afgelopen week is er een kick-off geweest voor de realisatie van een nieuw Politiepost binnen de Eenheid Limburg. De oude opkomstlocatie in Vaals verdwijnt en er zal in Wittem een nieuw Politiepost worden gevestigd. Het nieuwe bureau zal zich voor een deel in een oud klooster bevinden. Van mij wordt er verwacht om dit gehele project van verbouwing, stoffering tot en met de verhuizing te coördineren.  

Daarnaast ben ik de afgelopen tijd druk geweest met een 5-tal grotere bureaus om deze te verduurzamen en te voorzien van LED-verlichting. Om zo te kunnen voldoen aan het nieuwe C-label wat bij wet vanaf 1-1-2023 verplicht is.

Al met al een onwijs leuke veelzijdige functie die zich afspeelt door de gehele provincie Limburg. 

Peter Theunissen: operationele coördinator huisvesting 

Als operationeel coördinator huisvesting van het Team HV&P werk ik samen met Erick. Sinds juni 2022 is hij werkzaam in ons team en een deskundige, betrouwbare en plezierige versterking.  Hij werkt geheel zelfstandig aan de hem opgedragen klussen en communiceert correct naar de interne klant. Met zijn kritische blik houdt Erick de leveranciers scherp.   

Helix Advies B.V. heeft vijf vakgroepen waaruit onze medewerkers diverse rollen vervullen als adviseur. Wilt u meer weten over onze vakgroepen? Bekijk de vakgroepen op onze website.

De vakgroepen