De Helix-bedrijfsdag

Nieuws

23 mei 2023

Helix team

Helix organiseerde op woensdag 10 mei 2022 een bedrijfsdag voor het complete team.

Een imposant stelsel van gangen en grotten

In de vroege ochtend stonden alle collega’s klaar om per touringcar af te reizen naar het mooie Zuid-Limburg. Na een tussenstop in Weert voor koffie en vlaai kwamen we steeds meer in Limburgse sferen. Eenmaal aangekomen in Maastricht stapten we uit nabij Chateau Neercanne. Alvorens hier te lunchen kregen we een uitgebreide tour door het voormalig NAVO HQ. Een imposant stelsel van gangen en grotten met apparatuur en relikwieën uit de ‘koude oorlog’ periode.

 

Helix bedrijfsdag

De bedrijfspresentatie op een bijzondere locatie

Aansluitend kregen we een aperitief in een van de grotten van Chateau Neercanne, gevolgd door een heerlijke lunch in het Chateau. Na de lunch volgde een bedrijfspresentatie van de directeur Wim van Welzen met een terug- en vooruitblik van alle bedrijfsplannen.

Helix bedrijfsdag

’s Middags volgde een transfer met de touringcar naar Maastricht centrum waar een 3-tal gidsen ons een rondleiding gaven langs de highlights van de stad. We werden geïnformeerd over al het moois wat Maastricht te bieden heeft op het gebied van architectuur en geschiedenis. De dag werd afgesloten met een groepsfoto en een heerlijke maaltijd van de plaatselijke traiteur.

Het was een geslaagde dag!