Een nieuwe samenwerking met de BAR Organisatie

Nieuws

5 aug 2021

BAR Organisatie aankondiging 2

BAR Organisatie kiest Helix Technisch Advies als partner voor het uitvoeren van NEN 2767 inspecties.

De vastgoedvoorraad van de BAR-organisatie (Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk) bestaat uit ca. 124 objecten verspreid over 3 gemeenten. De BAR-organisatie heeft zich als doel gesteld de NEN 2767 conditiemeting methodiek te implementeren in de tactische en operationele vastgoedonderhoud processen. Hiermee moet efficiënt, eenduidig en op eenvoudige wijze gestuurd en gerapporteerd kunnen worden op het financieel en technisch vastgoedonderhoud proces.

NEN 2767 conditiemeting

De opdracht betreft het uitvoeren van NEN 2767 nulmetingen voor 64 objecten, met een totale BVO van 117302 m². De inspecties worden uitgevoerd voor diverse gebouwtypen, variërend van een sporthal, zwembad, onderwijs, gemeentelijke huisvesting tot kinderopvang.

De werkzaamheden bestaan uit het inventariseren van alle onderdelen per gebouw. Het inventariseren heeft betrekking op diverse disciplines zoals bouwkunde (interieur en exterieur), elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Van de geïnventariseerde onderdelen worden de gebreken geregistreerd conform de NEN 2767.