Fusie Veilig Vitaal Vastgoed BV en Helix Advies BV

Nieuws

5 mei 2022

Fusie

Geachte relatie,

Met genoegen kunnen wij met u delen dat Veilig Vitaal Vastgoed BV en Helix Advies BV vanaf 1 juni 2022 samen verdergaan onder de naam Helix Advies BV. Met deze fusie verbreden wij de dienstverlening van Helix Advies BV vanuit ons vakgebied; adviseren in energetische vraagstukken.

Veilig Vitaal Vastgoed heeft als adviesbureau de afgelopen zes jaar een brede klantenkring opgebouwd. Vanwege een toenemende adviesvraag in multidisciplinaire vraagstukken hebben wij een samenwerking met ons zusterbedrijf Helix opgebouwd. Wij merken dat we vanuit deze samenwerking onze opdrachtgevers nog beter van dienst kunnen zijn.

Om deze samenwerking verder te intensiveren is een fusie de volgende logische stap. Helix is een gerenommeerd en vooruitstrevend adviesbureau voor technische vraagstukken binnen de gebouwde omgeving. De kennis van Veilig Vitaal Vastgoed in energetische vraagstukken sluit hier mooi op aan. De producten en diensten waarin wij ons hebben gespecialiseerd blijven wij dan ook gewoon voortzetten.

Veilig Vitaal Vastgoed BV en Helix Advies BV hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet. De aankomende periode zullen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond deze fusie. Wij verwachten dat u geen hinder zult ondervinden en vertrouwen erop dat deze fusie enkel positieve veranderingen voor u zal brengen.

Mocht u vragen hebben over deze fusie dan kunt u gerust contact met mij opnemen.
 

Hoogachtend,
Veilig Vitaal Vastgoed BV

 

Cor Kranenburg
Directeur