Helix steunt het roeiteam; de tocht van New York naar Rotterdam

Nieuws

7 sep 2022

NYR

In 2023 roeien vier mannen in 60 dagen 6.000 km van New York naar Rotterdam om 600.000 euro in te zamelen voor een huiskamer van de Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam in het EMC-Sophia.

De actie

Doormiddel van de roeitocht van New York naar Rotterdam wil het team 600.000 euro inzamelen om een huiskamer te realiseren voor de Stichting Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam.

In een Ronald McDonald Huiskamer zijn gezinnen even weg van de ziekenhuiskamer, witte gangen en ongezellige wachtruimtes. Hier kunnen zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn. Ouders, broertjes en zusjes vinden er een plek om te ontspannen of te spelen. Ze verblijven er bijvoorbeeld tussen behandelingen of onderzoeken door. Het is voor de patiëntjes fijn om hun geliefden dichtbij te hebben. Op een plek waar de witte muren niet op je af komen, maar in huiselijke sfeer.

De tocht van New York naar Rotterdam

Hoe de tocht zal zijn en wat de roeiers tegen komen, valt moeilijk te voorspellen. Goede voorbereiding is essentieel, lees hier alles over de voorbereiding, het team, thuisblijvers, de taakvelden tot aan de finish:

De tocht van New York naar Rotterdam

Sponseren

De slogan van het roeiteam is ‘YOU NEVER ROEIT ALONE’ en daarom is Helix één van de vele sponsoren die dit mooie doel steunt.

Wil je dit mooie doel ook steunen? Ga dan naar www.newyorkrotterdam.nl

Sponsoren