Overname - Lakerveld Ingenieurs & Architecten is klaar voor de toekomst

Nieuws

31 mei 2023

Overname

Een duurzame oplossing is gevonden. Het architecten en ingenieursbureau wordt ondergebracht als een zelfstandige juridische eenheid onder de holding van Welzen Octagon B.V. De holding waar ook Helix advies en Helix academy onder vallen. Daarmee is Lakerveld Ingenieurs & Architecten echt klaar voor de toekomst.

Al jarenlang is Lakerveld Ingenieurs & Architecten een begrip in de wereld van restauratie, renovatie en vastgoed onderhoud. Henk Lakerveld heeft het bedrijf in 1988 opgericht en de organisatie in de loop der tijd uitgebouwd. Met een team van 15 collega’s maakt Lakerveld gebouwen klaar voor de toekomst. Maar het werd tijd om naar binnen te kijken: hoe maken we Lakerveld Ingenieurs & Architecten zelf toekomstbestendig?

Op 25 mei 2023 heeft de overdracht plaatsgevonden, waarna Henk Lakerveld zal aanblijven als directielid van Lakerveld Ingenieurs & Architecten. De huidige functie van Henk is overgenomen door Maarten van Vliet.

Introductie Maarten van Vliet

Maarten van Vliet was commercieel directeur van Helix Advies en is ervaren in
het vakgebied van restauratie en renovatie. Maarten heeft aan de HTS bouwkunde te Utrecht en TU-Delft gestudeerd. Aan de TU-Delft heeft hij zich gespecialiseerd tot Restauratie Architect. Binnen Helix was Maarten de drijvende kracht achter
de ontwikkeling van de Vakgroep Monumenten (ERM 2005 gecertificeerd). Deze vakgroep wordt bij Lakerveld Ingenieurs & Architecten ondergebracht. Hiermee worden de openstaande vacatures bij Lakerveld volledig ingevuld. Dit betekent dat Lakerveld een flinke stap vooruit zet!

Werkzaamheden Henk Lakerveld

Henk Lakerveld zal werkzaam blijven als directielid om zijn werkzaamheden
aan Maarten van Vliet over te dragen en gezamenlijk het bureau verder uit te bouwen tot een full service ingenieurs & architectenbureau op het gebied van onder andere erfgoed, duurzaamheid, herbestemming en onderwijshuisvesting.

Bekijk hier het bericht van Lakerveld Ingenieurs & Architecten.

Lakerveld Ingenieurs & Architecten