BAR- Organisatie

Adviseren

Inspecteren

Project

BAR- Organisatie - Project

Opdrachtgever

BAR- Organisatie

Categorie

Gemeente

Uitvoeringsjaar

2021 - 2022

Dienstverlening

NEN 2767 Conditiemeting

Omvang

64 objecten - 117302 m2 BVO

Locatie

Bekijk op kaart

Helix Advies heeft de opdracht gekregen om 64 objecten, met een totale BVO van 117302 m² te inspecteren conform NEN 2767- conditiemeting. De inspecties worden uitgevoerd voor gebouwtypen variërend van een sporthal, zwembad, onderwijs, gemeentelijke huisvesting tot kinderopvang. De omvang varieert van 33 tot 9125 m2 BVO.

Het doel van de NEN 2767 inspectie

De BAR-organisatie heeft als doel gesteld de NEN 2767 conditiemeting methodiek te implementeren in haar vastgoedonderhoud processen. Hiermee moet efficiënt, eenduidig en op eenvoudige wijze gestuurd en gerapporteerd kunnen worden op het financieel-, technische- en vastgoedonderhoud proces.

De inzet van Helix Advies

Helix Advies heeft op basis van een NEN 2767- conditiemeting een inventarisatie van alle onderdelen per gebouw uitgevoerd. De gebreken van alle geïnventariseerde onderdelen zijn conform NEN 2767 geregistreerd. Door middel van het overzicht gaat de Bar- Organisatie aan de slag om de meerjarenonderhoudsplannen en jaarplannen op te stellen. Helix Advies heeft met betrekking tot het proces en de inhoudelijke verwerking geadviseerd.

Over de BAR Organisatie

De BAR-organisatie ondersteunt drie gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Drie zelfstandige gemeenten, één moderne uitvoeringsorganisatie. De vastgoedvoorraad van de BAR-organisatie bestaat uit ca. 124 objecten verspreid over drie gemeenten.