De Sleutels

Inspecteren

Project

Woningen

Opdrachtgever

Woningcorporatie De Sleutels

Categorie

Woningcorporatie

Uitvoeringsjaar

2021 - 2023

Dienstverlening

NEN 2767 Conditiemeting

Omvang

37 VvE's en 116 eigendomscomplexen

Locatie

Bekijk op kaart

Het doel van woningcorporatie De Sleutels is om de begrotingen op basis van de huidige staat van de gebouwen in kaart te brengen. Helix Advies heeft van De Sleutels de opdracht gekregen om het gehele bezit in kaart te brengen van 37 VvE's en 116 eigendomscomplexen conform NEN 2767 conditiemeting.

Een nulmeting

Omdat De Sleutels in het bezit was van verouderde bouwkundige resultaten waardoor de begroting niet volledig opgesteld kon worden, is Helix Advies begonnen met het uitvoeren van een nulmeting.
 

NEN 2767 conditiemeting

Vanuit de NEN 2767 conditiemeting zal door inventariseringen de huidige staat van alle bouwkundige onderdelen in kaart worden gebracht. De bevindingen van de inspecties worden ingevoerd in een werkomgeving van De Sleutels.
 

De Sleutels

Woningcorporatie De Sleutels biedt huisvesting aan mensen met weinig kansen op de woningmarkt in Leiden en Voorschoten. In het begin waren dat de arbeiders die in de lokale industrie werkten. Tegenwoordig bieden zij onderdak aan iedereen die een laag inkomen heeft, of die moeilijk aan een woning komt - zoals vluchtelingen met een verblijfsvergunning en mensen die onder begeleiding zelfstandig wonen.
 

Adviseur Bas Boos over het project

Het inventariseren en inspecteren voor De Sleutels werd uitgevoerd in een prettige omgeving.
Woningcorporatie De Sleutels heeft haar bezit aardig goed onderhouden. Naar verwachting zullen de complexen die zich in een mindere staat bevinden, zo spoedig mogelijk worden onderhouden. Geregeld heeft Helix Advies contact met woningcorporatie De Sleutels om elkaar op de hoogte te stellen van de voortgang. We zijn met een projectteam van jonge welwillende collega's aan de slag gegaan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met oog op kwaliteit!

Helix Advies heeft veel woningcorporaties als opdrachtgever. Hierdoor hebben we een gestandaardiseerde aanpak wat de uitvoering van inventarisaties en inspecties voor dit type opdrachtgevers zeer efficiënt maakt.