Opleiden

Opleiden

Als onderdeel van Helix levert Helix Academy een bijdrage door het verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van vastgoedbeheer, inspecties, bouwkunde en installatietechniek. Adviseurs van Helix Advies zijn als docent verbonden aan Helix Academy en ook beschikbaar voor advies en begeleiding na afloop van een opleidingstraject.

Helix Academy is al ruim 12 jaar dé opleider voor technici werkzaam in beheer van vastgoed en infra. Iedereen die zijn kennis over huisvesting, gebouwbeheer en beheer van infra-objecten verder wil ontwikkelen kan bij Helix Academy terecht voor een praktische cursus, leergang of workshop. Veel van de opleidingen worden ontwikkeld en gegeven door adviseurs van Helix Advies. Daarnaast werken we met docenten van andere adviesbureaus en zelfstandige, ervaren docenten uit de sector. Onze experts delen hun kennis graag door het geven van (praktijk)trainingen.

Vrijwel alle opleidingen uit het aanbod organiseert Helix Academy meerdere keren per jaar als open inschrijving op een centrale locatie in het land. Daarnaast kunnen zij alle opleidingen verzorgen als maatwerk incompany traject.

Helix Academy heeft een ruim opleidingsaanbod per vakgebied:

  • NEN 2767 & BOEI
  • Techniek & Bouw
  • Onderhoud & Beheer gebouwen
  • Veiligheid, Wet- & Regelgeving
  • Energie & Duurzaamheid
Opleidingen

Traineeship Vastgoed

Bij Helix Academy staat de ontwikkeling van mensen centraal. Dit doen zij met hun opleidingen, coaching en werving en selectie. In samenwerking met zusterbedrijf HabiTask hebben zij de handen ineen geslagen om het nieuwste project traineeships in Vastgoedonderhoud op te zetten.

Traineeship Vastgoed