Opleiden

opleiden

De adviseurs van Helix Advies delen graag hun (praktijk)kennis en verzorgen naast advies ook opleidingen, trainingen en masterclasses. Iedere vakgroep; Monumenten, Brandveiligheid, Duurzaamheid, Installatietechniek, Bouwkunde en Asset & Onderhoudsmanagement, heeft ervaren docenten.

Traineeship Adviseur 

Het vakgebied asset- en onderhoudsmanagement verandert en ontwikkelt zich in sneltreinvaart. Het gaat steeds meer om: sturen op waarde, doelen, eisen en doelmatigheid. Met specifiek aandacht voor kostenbesparing, kwaliteitsverbetering en risicobeheersing. 

Bij Helix Advies kun je de traineeship ‘Asset- en Onderhoudsmanagement Vastgoed’ volgen.  
Onder de vleugels van een ervaren mentor maak je als onderdeel van ons adviesteam en vakgroep Asset- en Onderhoudsmanagement Vastgoed kennis met het vakgebied. 

Traineeship Adviseur

Helix Academy

Als onderdeel van Helix levert Helix Academy, de opleider voor Vastgoed en Wonen een bijdrage door het verzorgen van opleidingen en trainingen op het gebied van huisvesting, gebouwbeheer, beheer en onderhoud van vastgoed en infra, sociaal beheer, wonen en verhuur. Adviseurs van Helix Advies zijn als docent verbonden aan Helix Academy en ook beschikbaar voor advies en begeleiding na afloop van een opleidingstraject. Daarnaast werken we met docenten van andere adviesbureaus en zelfstandige, ervaren docenten uit de sector. Onze experts delen hun kennis graag door het geven van (praktijk)trainingen.