Child Care Africa Foundation (CCA)

Child Care Africa Foundation (CCA)

Helix Advies is onderdeel van de holding WVS Consulting. Medio 2019 heeft het concern WVS Consulting het initiatief genomen om hulpprojecten samen te brengen en te structureren onder CCA (Child Care Africa Foundation).

Child Care Africa Foundation

De stichting Child Care Africa Foundation werkt samen met lokale initiatieven in Afrika om een zichtbaar verschil te maken in de vaak uitzichtloze leefsituatie van kwetsbare kinderen in arme regio’s. Onderwijs vermindert armoede en stimuleert economische groei. WVS Consulting vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan een wereld zonder armoede. Een wereld waarin iedereen leeft in veiligheid en toegang heeft tot onderwijs, gezondheidszorg en basisbehoeften als eten en schoon drinkwater. Tevens vinden wij het belangrijk om juist die kinderen te helpen die zonder steun geen kans hebben om naar school te gaan. Met onze hulp kunnen zij ontsnappen aan de armoede cyclus en een positieve bijdrage leveren aan hun familie, gemeenschap en land. 

Om de lokale initiatieven verder te ontwikkelen en op te schalen zijn wij zelf in Afrika actief. WVS Consulting begeleidt de lokale partners en houdt toezicht op de uitgaven en het verloop van de programma’s. Daarnaast gaat een aantal keer per jaar een wisselende groep collega’s van WVS Consulting op bezoek om een training te verzorgen en de kinderen en hun families te ontmoeten. Zo bieden wij niet alleen een helpende hand, maar worden collega’s zelf ook verrijkt door de ervaringen en ontmoetingen.

Volg Child Care Africa Foundation via LinkedIn

Help mee

Onze relaties zien de waarde van onze low-cost, no-nonsense aanpak en willen graag mee-investeren in de toekomst van deze kinderen en jongeren. Om dat fiscaal gemakkelijker te maken heeft Child Care Africa Foundation een ANBI status.

Wij enthousiasmeren bedrijven om het aantal kinderen te sponsoren dat hun bedrijf groot is. Heeft u 100 medewerkers in dienst? Geef dan aan 100 kinderen het steuntje in de rug om iets goeds met hun leven te kunnen doen. Zo kunnen wij samen de wereld een beetje mooier maken.

Doneer