Team

Wim van Welzen

Functie: algemeen directeur

Als werktuigbouwkundige en bedrijfskundige heb ik veel affiniteit met wat organisaties en mensen doen en hoe techniek daarin een ondersteunende functie kan vervullen. Het werkelijk verder helpen van onze relaties met hun vastgoed door middel van onze visie, kennis en ervaring is wat ons drijft in ons dagelijks werk. Het is vaak een dankbare taak om via nauwkeurige communicatie een brug te slaan tussen de (bouw)technische wereld en de functionele/economische wereld van onze opdrachtgevers. Dat is ook de kern van mijn werk bij Helix.

Ons team is enorm gedreven om opdrachtgevers te verrassen met betrokkenheid en kwaliteit. Vanwege de brede en diepe ervaring in onze organisatie werken we graag aan projecten die ons uitdagen. We delen vervolgens onze kennis en ervaring via workshops en opleidingen.

De personeelsformatie van Helix groeit stevig, zowel in aantal als in vakmanschap, en daar zijn we blij mee. Er is op het vlak van efficiënt onderhoud van bestaand vastgoed nog een wereld te winnen.