Erick Kohl

Adviseur/ Inspecteur elektrotechniek
Erick Kohl

Erick is adviseur en inspecteur elektrotechniek bij Helix Advies.

Vanuit mijn studie elektrotechniek en een grote voorliefde voor audiovisuele techniek ben ik een hele tijd werkzaam en betrokken geweest voor werkgevers, maar ook zelfstandig bij kleine, bij grote maar vooral mooie audiovisuele projecten in binnen- en buitenland. Mijn taken bestonden uit het uitwerken van vraagstukken, het geven van technisch advies, engineering en het begeleiden van projecten.

Met deze technische bagage heb ik in 2017 een andere wending gegeven aan mijn carrière en ben in de wereld van de inspectie(s) terecht gekomen. Middels technische opleidingen en trainingen, ondersteund door veel praktijkervaring heb ik mijn kennis voor (elektro)techniek kunnen uitbouwen naar een hoger level. Ik heb in betrekkelijk korte tijd heel mooie projecten mogen uitvoeren in diverse disciplines en binnen diverse NEN-normen zoals NEN2767, NEN3140 en NEN1010.

Sinds 1 januari 2021 versterk ik met veel plezier het team van Helix Technisch Advies. Met de rijke kennis binnen Helix Advies hoop ik mijn eigen kennis opnieuw uit te breiden, maar vooral ook te delen!

Kwalificaties

  • MTS Elektrotechniek
  • NEN 3140 Elektrotechniek
  • NEN 2767 Conditiemeting