Werken bij Helix Technisch Advies

Werken Bij

Werken bij Helix Technisch Advies betekent dat je werkt aan uitdagende projecten. Onze gezamenlijke ambitie is het duurzaam verbeteren van de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Helix Technisch Advies werkt vooral met grote, gerenommeerde opdrachtgevers zoals Rijksvastgoedbedrijf, Tata Steel, Rijkswaterstaat, COA, Schiphol en diverse grote gemeentes.

Helix Technisch Advies is een organisatie met een open cultuur. Je kunt gerust bij alle collega’s en managers binnen lopen voor advies of gewoon een praatje. Er hangt een prettige, warme werksfeer op kantoor. Er worden regelmatig vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes (zo’n 2 keer per jaar) georganiseerd.

Voor onze medewerkers organiseren we regelmatig interne vaktechnische bijeenkomsten. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel intern als extern. On-the-job bieden we begeleiding door ervaren adviseurs. Via Helix Academy zijn daarnaast ook uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan de leergang NEN 2767 BOEI (inspecteur, adviseur) die Helix Academy samen met Hogeschool Utrecht en NVDO organiseren.

Kwaliteit, zoals blijkt uit de ISO-9001, ISO 14001 en VCA** certificering, voert binnen onze organisatie, de boventoon.

Spreekt onze ambitie je aan, solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures:

Projectleider

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor een uitstekende uitvoering van (complexe) projecten die keer op keer veelzijdig en uitdagend zijn. Deze projecten variëren in complexiteit en het is aan jou om in korte tijd te begrijpen wat de situatie is bij de opdrachtgever en een passend resultaat te realiseren. Ben jij onze nieuwe expert in projectmanagement?

Meer informatie
Word Projectleider bij Helix!

Senior adviseur installatietechniek E en/of W

Helix zoekt een nieuwe collega met kennis en ervaring van installatietechniek binnen de gebouwde omgeving. Je werkzaamheden bestaan uit het opstellen van technische adviezen voor onze opdrachtgevers. Als senior adviseur installatietechniek beschik je over de nodige inhoudelijke kennis en werkervaring op het gebied van E en/of W installaties om zelfstandig technische adviesprojecten te leiden.

Voor meer informatie
Installatietechniek

Medior adviseur brandveiligheid

Helix zoekt een nieuwe collega met goede bouwkundige kennis, kennis van brandveiligheid & bouwregelgeving en de ambitie zich te ontwikkelen tot senior adviseur brandveiligheid binnen de gebouwde omgeving. Bij Helix ga je integrale brandveiligheidscontroles (brandscans) in bestaande gebouwen uitvoeren en adviesrapporten opstellen met mogelijke oplossingen om eventuele tekortkomingen zo efficiënt mogelijk op te lossen.

Voor meer informatie
Brandveiligheid

(senior) Adviseur Vastgoedmanagement

Jij adviseert onze opdrachtgevers op het gebied van bouwkundige, vastgoedkundige en facilitaire onderwerpen. Om de juiste koppeling tussen strategische vraagstukken en operationele beslissingen te kunnen maken, is inzicht in het vastgoed essentieel. Je geeft opdrachtgevers dit inzicht en creëert daarmee voor opdrachtgevers grip op hun vastgoed: hoe meer, hoe beter.

Voor meer informatie
Vastgoed

Adviseur Verduurzaming

Helix Technisch Advies is op zoek naar een Adviseur Verduurzaming voor onze zusteronderneming Veilig Vitaal Vastgoed. Wil jij werken aan verduurzaming en heb jij een bouwkundige achtergrond? Dan hebben wij bij Veilig Vitaal Vastgoed de uitdaging voor jou! Om onze ambitieuze doelstellingen te realiseren zijn wij op zoek naar een Adviseur Verduurzaming. Ben jij ambitieus en wil je meegroeien met Veilig Vitaal Vastgoed? Solliciteer dan direct op deze gave functie.

Voor meer informatie
Adviseur Verduurzaming

Open sollicitatie

Zit er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met CV en voorstel naar Esther van Laar (managementassistente) via evanlaar@helix.nl of vul het sollicitatieformulier in.

Voor meer informatie
Open sollicitatie