Werk je mee aan de ambitie van Helix?

Werken bij Helix betekent dat je werkt aan uitdagende projecten. Onze gezamenlijke ambitie is het duurzaam verbeteren van de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Je gaat vooral werken voor grote, gerenommeerde opdrachtgevers. Denk hierbij aan Rijksvastgoedbedrijf, Tata Steel, Rijkswaterstaat, COA, Schiphol, Vestia, Zadkine en diverse grote gemeentes.

We zijn een platte organisatie met een open cultuur. Je kunt gerust bij alle collega’s en managers binnen lopen voor advies of gewoon een praatje. Er hangt een prettige, warme werksfeer op kantoor. Er worden regelmatig vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes (zo’n 2 keer per jaar) georganiseerd.

Voor onze medewerkers organiseren we regelmatig interne vaktechnische bijeenkomsten. Er is volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zowel intern en extern. On-the-job bieden we begeleiding van ervaren adviseurs. Via Helix Academy zijn daarnaast ook uitgebreide mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan de leergang NEN 2767 BOEI (inspecteur, adviseur) die we samen met Hogeschool Utrecht en NVDO organiseren.

Kwaliteit, zoals blijkt uit de ISO-9001, ISO 14001 en VCA** certificering, voert binnen onze organisatie de boventoon.

Spreekt onze ambitie je aan, solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures:

Vacatures bij Helix

Open sollicitatie

Zit er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met CV en voorstel naar Esther van Laar (management assistente) via evanlaar@helix.nl

Wil je weten wat je gaat doen bij Helix?

Lees hier een aantal verhalen van een werkdag van medewerkers van Helix:

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek?

Lees hieronder de stage–ervaringen van onze (oud) stagiaires!